LVISA-urakointi

Lämpö, vesi, ilmastointi ja sähkö ovat kiinteistöjen peruspilareita, jotka kannattaa pitää kunnossa. Järjestelmien oikeilla säädöillä on merkitystä viihtyvyyden ja kulutuksen kannalta.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Lämpöä, vettä ja ilmastointia tarvitaan joka puolella – ammattilaisten tekemänä

Me LSK:lla toimitamme LVISA-alan työt ja ratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla. Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistöjen vesi-, viemäri-, lämpö-, jäähdytys-, ilmastointi- ym. putkistot laitteineen ja varusteineen asennettuna joustavasti asiakkaan haluamassa aikataulussa. 

Toimitamme avaimet käteen -toteutukset

Hoidamme projektit kokonaisvastuullisesti avaimet käteen -periaatteella – suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi koestettuna ja koekäytettynä. Sähkösuunnitteluosastomme laatii sovitussa laajuudessa sähköistyssuunnitelmia toteutussuunnitelmista laajojen KVR-hankkeiden kattaviin taloteknisiin suunnitelmiin.

Urakointia monenlaisiin teollisuuden kohteisiin

Suunnittelemme ja toteutamme projektit yhteistyössä teollisuuden asiakkaidemme kanssa. Vahva ja monipuolinen kokemuksemme teollisuuden eri osa-alueilta mahdollistaa toimintamme vaihtelevissa teollisuusympäristöissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tarjoamme palveluja muun muassa prosessi- ja energiateollisuuden käyttöön ja ohjaukseen. Tuotamme kokonaisvaltaisia toimituksia suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt