Kiinteistöjen tekninen huolto ja kunnossapito

LVISA-järjestelmien oikealla ylläpidolla ja oikeilla säädöillä on merkitystä viihtyvyyden ja kulutuksen kannalta. Näin voidaan vaikuttaa työskentelymukavuuteen ja säästää energiakuluissa.

Hyvä kunnossapitostrategia vastaa tehokkaasti kasvaviin vaatimuksiin kiinteistöjen käytettävyydestä ja taloudellisuudesta. Huolto- ja kunnossapitopalvelumme hoitaa talotekniikan sähkö-, tieto-, turva- ja LVISA-järjestelmien kunnossapidon.

Osa sähkölaitteistoista on sähköturvallisuuslain mukaan huollettava määräajoin ja niille tulee olla kunnossapitosuunnitelma. Me LSK:lla huolehdimme tarpeellisista toimista puolestasi.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

LVISA-huollon asiantuntija palveluksessasi

Kiinteistöjen putkistojen ja laitteiden korjaukset, huollot ja uusiminen kannattaa jättää alan ammattilaisille. Teemme suunnitelman uusimisesta ja toteutamme sen sovitussa aikataulussa.

Ammattitaitoiset huoltoasentajamme hyvin varusteltuine huoltoautoineen ovat valmiina palvelemaan nopeaankin tarpeeseen.

Palveluumme kuuluu myös asentamiemme laitteiden ja järjestelmien suunnittelu ja mitoitus viranomaishyväksyntöineen asiakkaan niin halutessa.

Säästä energiaa LVI-mittauksien ja säätöjen avulla

Säätämällä ja tasapainottamalla vesikiertoiset verkostot ja ilmastointilaitokset suunniteltuihin arvoihin asumismukavuuden paranemisen lisäksi saadaan aikaan myös merkittäviä energiasäästöjä.

Toteutamme seuraavat mittaukset ja säädöt:

  • Ilmamäärien mittaus ja säätö
  • Vesimäärien mittaus ja säätö
  • Vesikiertoisten verkostojen tasapainoitus

Mukavampaa asumista säätölaitteiden ylläpidolla

Huoltamalla, korjaamalla tai uusimalla epäkuntoon menneet säätölaitteet ylläpidetään asumismukavuutta ja ehkäistään energiankulutuksen lisääntymistä.

Me uusimme, korjaamme ja huollamme kiinteistöautomaatio- ja säätölaitteet merkistä ja mallista riippumatta. 

Vuosihuoltosopimukset

Säännöllisesti suoritetuilla tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan kiinteistöjen LVIA-laitteiden tarkoituksenmukainen ja energiataloudellinen toiminta.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt