Teollisuusautomaatio

Suunnittelemme ja toteutamme teollisuusautomaatioratkaisut osa- tai kokonaistoimituksina. Toteutamme projektit laadukkaasti sovitussa aikataulussa ja haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimituksiimme. Vahvana osana projektitoimintaamme on oma ohjauskeskusvalmistuksemme sekä kokenut teollisuussähköasennuksiin erikoistunut tiimimme. 

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Teollisuusautomaatioratkaisut asiantuntijan otteella

Olemme erikoistuneet erillis- ja linjakäyttöratkaisujen sekä liikkeenohjaussovellusten tekemiseen. Myös muun tyyppiset automaatioratkaisut, kuten liikkeenohjaus, koneohjaus ja prosessiautomaatio ovat meidän ydinosaamistamme. Kysy lisää asiantuntijoiltamme! 

Tuotanto- ja erikoistilojen tehokas ilmanvaihto parantaa tuottavuutta

Teollisuuden tuotantotilojen ja työpaikkojen ilmanvaihdossa on enemmän teknisiä vaatimuksia kuin asuinkiinteistöissä. Järkevä suunnittelu ja oikeanlainen toteutus parantaa tuottavuutta parantuneiden työskentelyolosuhteiden myötä ja auttaa myös säästämään käyttökustannuksissa, esimerkiksi energiankulutuksen osalta. 

Erikoistilojen ilmanvaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan tilojen ja ympäristön asettamat erityisvaatimukset asennettavien laitteiden osalta (esimerkiksi EX-suojatut tilat). 

Teollisuuden kiinteistöautomaatio-osaajamme suunnittelevat ja asentavat kiinteistöautomaation lisäksi tuotanto- ja erikoistilojen tarkoituksenmukaiset säätö- ja ohjauslaitteet sekä antavat tarpeellisen käyttökoulutuksen. 

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt