Tuotanto- ja urakointipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme LVISA-urakointia kattavasti erilaisiin kohteisiin. Toimitamme kiinteistöjen sähkö-, vesi-, viemäri-, lämpö-, jäähdytys-, ilmastointi- ym. putkistot laitteineen ja varusteineen asennettuna joustavasti asiakkaan haluamassa aikataulussa. Olemme toteuttaneet sähköalan urakointia sekä taloteknisiä ratkaisuja monipuolisesti sekä pieniin että suuriin kohteisiin.

Teollisuusasiakkaillemme toimitamme vaihdemoottorit ja pneumatiikkasylinterit omasta tuotannostamme nopeasti ja joustavasti.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Toimitamme avaimet käteen -toteutukset kiinteistöille

Hoidamme projektit kokonaisvastuullisesti avaimet käteen -periaatteella – suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi koestettuna ja koekäytettynä. Sähkösuunnitteluosastomme laatii sovitussa laajuudessa sähköistyssuunnitelmia toteutussuunnitelmista laajojen KVR-hankkeiden kattaviin taloteknisiin suunnitelmiin.

Toteutamme urakointia monenlaisiin teollisuuden kohteisiin

Suunnittelemme ja toteutamme projektit yhteistyössä teollisuuden asiakkaidemme kanssa. Vahva ja monipuolinen kokemuksemme teollisuuden eri osa-alueilta mahdollistaa toimintamme vaihtelevissa teollisuusympäristöissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tarjoamme palveluja muun muassa prosessi- ja energiateollisuuden käyttöön ja ohjaukseen. Tuotamme kokonaisvaltaisia toimituksia suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon.


Valmistamme teollisuuden tarpeisiin Siemens Simogear vaihdemoottorit Lahdessa

Toimitamme asiakkaillemme uuden vaihdemoottorin nopeasti 1-2 päivässä. Paikallinen toimintamme varmistaa teknisen tuen saatavuuden, huollot sekä varaosapalvelut Suomessa. Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.

Pneumatiikkasylinterit suoraan omasta tuotannosta

Valmistamme pneumatiikkasylinterit osasarjoista asiakkaan haluamilla iskunpituuksilla. Kokoonpanomme omissa toimitiloissamme takaa juuri oikeanlaisen ja oikean mittaisen sylinterin sekä nopeat toimitusajat asiakkaillemme.