Asennuspalvelut

Tarjoamme ja toteutamme monipuolista asennus- ja huoltopalvelua teollisuuskiinteistöjen lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, tele-, turva- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Meiltä saat oikein suunnitellut, turvalliset ja ammattitaidolla asennetut LVISA-järjestelmät ja ratkaisut luotettavasti ja laadukkaasti myös kotiisi tai toimitiloihisi.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Toteutamme vaativatkin asennukset

Tyypillisiä taloteknisiä projektejamme ovat liike- ja asuinrakennusten sekä julkisten rakennusten sähköistykset. Teollisuuden sähkö- ja LVI-asennuksissa vaaditaan erikoisosaamista – meiltä löytyy pätevyyttä vaativimpiinkin asennuksiin, kuten muun muassa prosessi- ja energiateollisuuden prosessien sähköistys- ja instrumentointiasennuksiin. Asennustoimintaa tukee yli 12 000 nimikettä sisältävä varastovalikoimamme. Projektin alkuvaiheessa kartoitetaan, onko samalla tarvetta muille järjestelmille.

Pidä huolta järjestelmistäsi avullamme

Järjestelmien kunnossapito ja huolto määräajoin on tärkeää käytettävyyden ja taloudellisuuden varmistamiseksi. Kunnossapitosopimuksien solmiminen luotettavan tekijän kanssa ja käytönjohtotehtävien siirtäminen meille antavat varmuuden sujuvuudesta.

Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy on todennut LSK Electrics Oy:n täyttävän sähkökunnossapitotoimintaa harjoittavalle yritykselle asetetut ehdot ja myöntänyt SETI KP-sähkökunnossapitourakoitsija -sertifikaatin.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt