Energiatehokkuus

LSK toimittaa energianhallintajärjestelmät kiinteistöille ja teollisuuteen. Järjestelmien avulla voidaan optimoida kiinteistön energian kulutusta ja tuotantoa ilman erillisohjausta, tekoälyä hyödyntäen.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Älykäs energianhallinta kiinteistöissä ja teollisuudessa

LSK:n energiahallinnan ratkaisujen ytimessä on yksi laite, joka hallinnoi kiinteistön kuormia sekä optimoi eri laitteiden toimintaa.

Energianhallintaratkaisuumme sisältyy:

  • tuotannon ennustaminen
  • tuotannon/energianlähteen ja kulutuksenoptimointi
  • varastointi ja verkon tasapainotus
  • datan visualisointi

Palvelumme sisältävät myös kiinteistöautomatiikkaan sekä ohjaukseen liittyvät valvonnat ja sopimushuollot. Ammattilaisemme varmistavat aina ajan tasalla olevan palvelun ja kohteessa käytetään aina edullisinta ja ekologista energiaa.

Hyvä suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen

Huolellinen kartoitus, suunnittelu sekä toiminnankuvaus varmistavat parhaan toteutuksen. Siksi kartoitamme kiinteistön nykytilan ja teemme dokumentoidun esityksen energiansäästöpotentiaalista ennen toteutusta.

Tehokkaimpia energiansäästökohteita ovat yleensä valaistukseen, lämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyvä teknologia ja ohjaukset.

Toteutamme sovitut muutokset laadukkaasti yhteistyössä tilaajiemme kanssa varmistaen kohteisiin sopivat, parhaat teknologiset valinnat.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt