Teollisuuden tekninen huolto ja kunnossapito

Me tarjoamme kokonaisvaltaista kunnossapitoa vaativissa ja monipuolisissa teollisuuden kohteissa – yksittäisistä huolloista aina täyteen kumppanuuteen asti. Kenttähuollon ja korjaamon ammattitaitoinen henkilöstömme pitää tuotantosi pyörät pyörimässä energiatehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä säästäen.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut kattavasti

Jotta koneet ja laitteet olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä ja niitä pystyttäisiin hyödyntämään kustannustehokkaasti koko elinkaaren ajan, kannattaa huoltotoimet olla optimoitu laitekohtaisesti. LSK:n ammattitaitoisten huoltopalveluiden avulla koneen suunniteltu elinkaari toteutuu ja sen käyttöikää saadaan pidennettyä, joka puolestaan vähentää ympäristön kuormitusta merkittävästi.

Toiminnassamme huomioimme ihmiset ja ympäristön. Kiertotalous, energiankulutuksen vähentäminen sekä oman toiminnan ympäristövaikutusten tunnistaminen ja minimoiminen ovat osa vastuullista toimintaa. Asiakaslupauksemme mukaisesti toimitamme tiloihin ja teollisuuteen ”fiksumpaa teknologiaa”. Tämä tarkoittaa sitä, tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut kattavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotamme älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä hyödynnämme uutta teknologiaa asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Näin voimme yhdessä vaikuttaa merkittävästi niin ihmisten arkeen kuin ympäristöön. 


Toteutamme huolto- ja kunnossapitotyöt asiakaslähtöisesti.

Pneumatiikkasylintereiden valmistuksen lisäksi huollamme ja korjaamme sylinterit asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Mikko Hietanen
Riku Aronen

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt