Pneumatiikkasylinterit

LSK:lla on oma kotimainen sylintereiden kokoonpano, jossa valmistetaan pneumatiikkasylinterit osasarjoista asiakkaan haluamilla iskunpituuksilla. Sylintereiden valmistuksessa on hyödynnetty vuosien tutkimus- ja kehitystyötämme.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Pneumatiikkasylinterit nopeasti ja luotettavasti

Kotimainen kokoonpano omissa toimitiloissamme takaa juuri oikeanlaisen ja oikean mittaisen sylinterin sekä nopeat toimitusajat asiakkaille. Yksittäiskappaleet lähtevät asiakkaalle jo tilauspäivänä. Jokainen sylinteri koekäytetään ja testataan ennen sen lähettämistä asiakkaalle.

Kaikki sylinterin osat tulevat Italiasta. Laaja pneumatiikkasylinterivalikoima kattaa niin vanhat kuin uudet standardit, kuten ISO 6431, ISO 6432, ISO 15552, ISO 21287 ja VDMA 245.

Asennamme, ohjelmoimme ja huollamme kaikki valmistamamme laitteet, koneet ja linjastot. Sopimuksesta huollamme ja kunnostamme myös asiakkaiden laitteistoja.

Lisäksi huollamme pneumatiikkaventtiilejä ja -sylintereitä sekä muita paineilmaan liittyviä komponentteja.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt