Vaihdemoottorit

Simogear-vaihdemoottoreiden kokoonpanotehdas Lahdessa turvaa asiakkaidemme tuotannon kaikissa tilanteissa. Toimitamme uuden vaihdemoottorin nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Paikallisuus varmistaa teknisen tuen, huollot ja varaosapalvelut.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

LSK Technology valmistaa Lahdessa sekä SIMOGEAR-vaihdemoottoreita että adapterillisia vaihteita IEC- ja NEMA-oikosulkumoottoreille sekä servomoottoreille.

Valmistusvalikoimaan kuuluvat mm. seuraavat yleisimmät mallisarjat:

SIMOGEAR lieriöhammasvaihdemoottorit

  • saatavilla olevat moottoritehot 90W-55kW
  • vaihteen hyötysuhde jopa 98%
  • kattava lisävarustevalikoima

SIMOGEAR tappivaihdemoottorit

  • saatavilla olevat moottoritehot 90W-55kW
  • vaihteen hyötysuhde jopa 96%
  • kattava lisävarustevalikoima

SIMOGEAR kartiohammasvaihdemoottorit eli ns. ”kulmavaihteet”

  • saatavilla olevat moottoritehot 90W-55kW
  • vaihteen hyötysuhde jopa 96%
  • kattava lisävarustevalikoima

SIMOGEAR-vaihdemoottorit joustavasti ja nopeasti

Olemme virallinen SIMOGEAR-vaihdemoottoreiden kokoonpano- ja huoltopartneri (ASP) Suomessa.

SIMOGEAR-vaihdemoottorien valmistus täydentää LSK:n entisestään laajaa tuotevalikoimaa, joka pitää sisällään laajat käyttötekniikan kokonaisratkaisut, komponenttimyynnin, projektitoimitukset, pneumatiikan, käyttöjen varastointi- ja ylläpitopalvelut, kunnonvalvonnan, kojeistovalmistuksen sekä vaihdemoottori-, servomoottori- ja oikosulkumoottorihuollon.

LSK:n vaihdemoottoreiden kokoonpanolinjat Lahdessa Puhelinkadulla varmistavat sen, että kaikki asiakkaat saavat entistäkin nopeampaa ja joustavampaa palvelua laajan tuotevalikoiman ja teollisuuden kokonaistoimitusten ansiosta. Etsimme aina optimiratkaisun sovelluksiinne ja tarpeisiinne osaavan henkilöstömme ja maailmanlaajuisen verkostomme avulla.

Valmistamamme SIMOGEAR-vaihdemoottorit soveltuvat kaikille teollisuudenaloille ja ovat laajalti käytössä ympäri maailmaa. Kaikki valmistetut vaihdemoottorit saavat yksilöllisen sarjanumeron, jonka avulla ne ovat helposti jäljitettävissä kaikkialta. Kun energiatehokkaat vaihdemoottorit valmistetaan lähellä asiakasta, on apukin aina nopeasti lähellä. Toimitamme vaihdemoottorit nopeimmillaan muutamassa tunnissa, koska laaja varastomme kattaa osien saatavuuden.

SIMOGEAR-vaihdemoottorit ovat asennusmitoiltaan yhteensopivia SEW:n vaihdemoottorien kanssa.

Tuotevalikoimaamme ja toimituslaajuuteemme Lahdesta kuuluvat SIMOGEAR-vaihdemoottorit, SIMOGEAR-vaihteet servoadapterilla ja IEC-moottorilaipalla varustetut SIMOGEAR-vaihteet. Lisäksi toimitusvalikoimaamme kuuluvat hajautettu käyttötekniikka, SIMOTICS-oikosulkumoottorit, FLENDER-teollisuusvaihteet, FLENDER-kytkimet, SIMOGEAR ATEX-vaihteet ja ATEX-oikosulkumoottorit. Saatte myös kauttamme vanhemman MOTOX-sarjan vaihdemoottorit sekä niiden kattavan huollon niin sarjan normaaleille vaihdemoottoreille kuin ATEX-vaihdemoottoreillekin.

Meiltä saat laajat teollisuuden kokonaistoimitukset ja voimansiirtoratkaisut akselin päästä aina pilvipalveluihin saakka.

Ota meihin yhteyttä voimansiirtoasioissa vaihdemoottorit@lsk.fi


LSK ja Siemens järjestivät yhdessä 19.5.2021 ”Simogear-vaihdemoottorit – Suomessa koottu, nopeasti toimitettu” webinaarin.