Sähkölaitteistojen käytön johtopalvelut

Käytönjohtopalvelumme tarjoaa käyttöösi koulutetun, ammattitaitoisen ja pätevöityneen sähköalan ammattilaisen, jolla on oikeus toimia käytönjohtotehtävissä. Käyttötekniikassa hallitsemme AC- ja DC-teknologiat. 

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Isommat sähkölaitteistot vaativat taakseen ammattitaitoisen käytön johtajan

Lain mukaan sähkölaitteistoille on nimettävä käytön johtaja, jos laitteistossa on yli 1000 V:n nimellisjännitteisiä osia tai sen liittymisteho on yli 1600 kVA. Sähkökäytön johtajia valvoo TUKES. Käytön johtajan tehtävät on määritetty Kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksellä 5.7.1996/516. 
 
Sähkölaitteiston turvallisuudesta ja käytöstä vastaa laitteiston haltija. Jos haltijalla ei ole tarvittavaa tietotaitoa ja vaadittua pätevyyttä itse toimia käytön johtajana, tarvitaan ulkopuolista apua. 

Käytön johtopalvelumme tarjoaa käyttöösi koulutetun, ammattitaitoisen ja pätevöityneen sähköalan ammattilaisen, jolla on oikeus toimia käytönjohtotehtävissä. 

Käytön johtaja huolehtii sähköturvallisuusalan säädösten noudattamisesta sekä niiden käytäntöön tuomisesta sähkölaitteistosi käytössä ja huoltotöissä. 

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

 

Katso palvelun yhteyshenkilöt