Kiinteistöautomaatio (LVISA)

Oikein suunniteltu kiinteistöautomaatio ja toimivat laitteet varmistavat olosuhteiden pysyvyyden sekä auttavat säästämään energiaa. Toimiva automaatiojärjestelmä parantaa kiinteistön turvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Taloautomaatiojärjestelmän etäohjausmahdollisuus helpottaa käyttäjän arkea.

Katso palvelun yhteyshenkilöt

Kiinteistön automatisointi helpottaa arkea ja säästää energiaa

Me suunnittelemme ja toteutamme sujuvan kiinteistöautomaation niin koteihin, toimitiloihin kuin teollisuuden tiloihinkin. Kiinteistöautomaation osaajamme suunnittelevat ja asentavat kiinteistöösi tarkoituksenmukaiset säätö- ja ohjauslaitteet sekä antavat tarpeellisen käyttökoulutuksen. 

Olemme KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmien virallinen KNX Partner. 

Älykkyyttä kiinteistöihin ja toimitiloihin KNX-järjestelmällä

KNX on kansainvälinen, standardoitu ohjelmoitava kiinteistöautomaatiojärjestelmä, johon voidaan liittää kaikki kiinteistön sähköiset toiminnot ja ohjata järjestelmiä keskitetysti. Liitettäviä järjestelmiä ovat esimerkiksi valaistus-, turvallisuus-, lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät sekä audio-/videojärjestelmät. Mukaan voidaan liittää myös verhot, sälekaihtimet ja markiisit sekä vedensyöttö.  

KNX voidaan asentaa uudisrakentamisen lisäksi myös kiinteistön korjauksen ja saneerauksen yhteydessä. KNX-järjestelmän etuna on joustavuus: järjestelmän avulla voidaan muuttaa esimerkiksi valaistusryhmittelyä ohjelmallisesti jälkikäteen ilman johdotusmuutoksia.  

KNX-järjestelmät yleistyvät myös kodeissa

Toimistotiloissa turvallisuusjärjestelmien, valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaaminen keskitetysti on tutumpaa, mutta KNX:stä on hyötyä myös kotitalouksissa. 

Kodeissa KNX-järjestelmän tilannevalinnat helpottavat monen asian ohjausta ja auttavat optimoimaan energiankulutusta. Kotoa lähtiessä voidaan esimerkiksi sammuttaa valoja, kytkeä virta pois järjestelmään liitetyistä sähköpistorasioista, säätää ilmastointia ja lämmitystä sekä kytkeä päälle kodin turvajärjestelmä, kaikki yhdellä kertaa. 

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Katso palvelun yhteyshenkilöt