Induktiiviset lähestymiskytkimet

 

Tuoteryhmän yhteyshenkilöt

Yleistiedot

Tunnistimessa on magneettikentän synnyttävä oskillaattori ja tunnistus perustuu induktanssin muutokseen metallikappaleen läsnäollessa.

Mekaanisiin kytkimiin verrattuna lähestymiskytkimet ovat verrattomia: ei kuluvia osia, suuri kytkentätaajuus ja tarkkuus sekä tunteettomuus tärinälle, pölylle ja kosteudelle.

Tunnistimen lähtö on tyyppillisesti kosketintieto, sulkeutuva tai avautuva, mutta olemassa on myös analogialähtöisiä antureita.

Pyörintävahti on induktiivisen lähetymiskytkimen erikoismalli, jossa lähtö aktivoituu vasta säädetyn tunnistustaajuuden (pyörimisnopeuden)saavuttamisen jälkeen.

Namur-antureita käytetään ATEX-alueilla. Namur-antureiden yhteydessä käytetään erillistä vahvistinta.

Asennustapa

Anturit voivat olla rakenteeltaan joko uppoasennuksen sallivia tai ei sallivia. Upotettava kytkin voidaan asentaa metallipinnan tasalle ilman, että sen tunnistusominaisuudet muuttuvat.

Liitäntä

Yleisimmät lähestymiskytkimien liitäntätavat ovat M12 tai M8 liitin sekä kiinteä kaapeli tai liitäntärasia.

Rakenne

Lähestymiskytkimiä valmistetaan hyvin monen tyyppisiä. Käytetyin rakenne ovat patruunamalli: M5, M8, M12, M18 ja M30. Myös suorakaiteenmuotoinen on melko yleinen.

 

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Tuoteryhmän yhteyshenkilöt


  Tuotteet myös noutomyynnistä,
  Tarkista saatavuus!

  Puhelinkatu 1
  15230 Lahti
  Katso kartalla

  Ma-pe 8.00-16.00
  Valmiit noudot laskutusasiakkaille varastolta (ovi 3) klo 16.00-18-00

  020 781 4351