LSK yrityksenä

LSK-konserni 

 

LSK Group Oy on talo- ja teollisuustekniikkayhtiö, jonka liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 54 milj. €. Yrityksen päätoimipiste on Lahdessa, ja sillä on toimipisteet myös Helsingissä, Kotkassa, Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Mäntsälässä, Riihimäellä ja Kuopiossa. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee yli 280 teknisten alojen asiantuntijaa. LSKn liiketoiminnat koostuvat talotekniikasta ja teollisuusautomaatiosta.

Teollisuustekniikan ammattilaiset tuntevat teollisuuden kohteiden vaativat tarpeet. Asiantuntijamme suunnittelevat asiakkaidemme tarvitsemat erikoistuotteet, sekä suunnittelevat ja toteuttavat teollisuusautomaation järjestelmät. Toimituksissa huomioidaan aina turvakysymykset, sekä tarvittava kunnossapito.

Talotekniikka tuntee kiinteistöjen tarpeet. Talotekniikan ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat kaikkien LVIAS-asennusten lisäksi turvallisuuteen ja viestintään liittyvät erikoisjärjestelmät.

Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat LSK Group Oy, LSK Electrics Oy, LSK Technology Oy, LSK Service Oy, LSK Talotekniikka Oy, LSK Innovation Oy, LSK Solutions Oy.

 

LSK on asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani

 

Yhteistyö on tärkeää, kun palvelut tulevat saman katon alta, projektin eri osat hoituvat sujuvasti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Tavoitteenamme on olla asiakkaan mukana koko kiinteistön tai teollisuuden prosessin elinkaaren ajan. 

LSK-konserni jatkaa vuonna 1930 perustetun perinteikkään perheyrityksen kulkua. Mittava yrityshistoria ja laaja-alainen, kannattava liiketoiminta ovat tekijöitä, jotka herättävät asiakkaiden luottamuksen. Motivoiva ja sitouttava henkilöstöpolitiikka takaa tyytyväisen henkilökunnan, joka on mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja haluaa toimia asiakaslähtöisesti laatuun ja palveluun panostaen.

 

Suomen ensimmäinen Talotekniikkasertifikaatti (TT-sertifikaatti) myönnettiin LSK-konsernille tammikuussa 2020.

 

LSK on panostanut erityisesti laadun kehittämiseen toiminnan eri osa-alueilla. Osoituksena tästä LSK Groupiin kuuluville LSK Electrics Oy:lle, sekä LSK Talotekniikka Oy:lle on myönnetty Suomessa ensimmäisenä Setin auditoima Talotekniikkasertifikaatti, joka sisältää kaikki LVISA -urakoinnin osa-alueet.