Kapasitiiviset lähestymiskytkimet

 

Tuoteryhmän yhteyshenkilöt

Yleistiedot

Kapasitiivisia kytkimiä käytetään kosketuksettomaan kappaleen tunnistamiseen. Kappaleet ovat pääasiassa muuta kuin metallia vaikka kapasitiivinen anturi tunnistaa myös metallia.

Tunnistimessa on magneettikentän synnyttävä oskillaattori ja tunnistus perustuu kapasitanssin muutokseen kappaleen läsnäollessa.

Mekaanisiin kytkimiin verrattuna lähestymiskytkimet ovat verrattomia: ei kuluvia osia, suuri kytkentätaajuus ja tarkkuus sekä tunteettomuus tärinälle, pölylle ja kosteudelle.

Tunnistimen lähtö on tyyppillisesti kosketintieto, sulkeutuva tai avautuva.

Asennustapa

Anturit voivat olla rakenteeltaan  joko uppoasennuksen sallivia tai ei sallivia. Upotettava kytkin voidaan asentaa metallipinnan tasalle ilman, että sen tunnistusominaisuudet muuttuvat.

Liitäntä

Yleisimmät lähestymiskytkimien liitäntätavat ovat M12 tai M8 liitin sekä kiinteä kaapeli tai liitäntärasia.

Rakenne

Lähestymiskytkimiä valmistetaan hyvin monen tyyppisiä. Rakenne on usein patruunamalli:  M12, M18, M30 ja 32 sileä. Myös suorakaiteenmuotoinen on melko yleinen.

Kerromme mieluusti lisää

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot

Tuoteryhmän yhteyshenkilöt


  Tuotteet myös noutomyynnistä,
  Tarkista saatavuus!

  Puhelinkatu 1
  15230 Lahti
  Katso kartalla

  Ma-pe 8.00-16.00
  Valmiit noudot laskutusasiakkaille varastolta (ovi 3) klo 16.00-18-00

  020 781 4351