SIMOGEAR-vaihdemoottorit joustavasti ja nopeasti Lahden tehtaalta

Siemens SIMOGEAR-vaihdemoottorien valmistus Lahdessa täydentää LSK:n entisestään kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaa teollisuudelle. Tähän sisältyvät monipuoliset käyttötekniikan kokonaisratkaisut, komponenttimyynti, projektitoimitukset, pneumatiikka, varastointi- ja ylläpitopalvelut, kunnonvalvonta, kojeistovalmistus sekä moottorihuollot. Etsimme aina optimiratkaisun sovelluksiinne ja tarpeisiinne osaavan henkilöstömme ja maailmanlaajuisen verkostomme avulla.

Palveluihimme kuuluvat SIMOGEAR-vaihdemoottorit, SIMOGEAR-vaihteet servoadapterilla ja IEC-moottorilaipalla varustetut SIMOGEAR-vaihteet. Lisäksi toimitusvalikoimaamme kuuluvat hajautettu käyttötekniikka, SIMOTICS-oikosulkumoottorit, FLENDER-teollisuusvaihteet ja kytkimet, SIMOGEAR ATEX-vaihteet ja ATEX-oikosulkumoottorit. Saat myös kauttamme vanhemman Motox-sarjan vaihdemoottorit ja niiden kattavan huollon sarjan normaaleille vaihdemoottoreille sekä ATEX-vaihdemoottoreille.

Lue lisää palveluistamme

Asiakkaidemme tuotantolinjojen turvaaminen on meille pääasia, joten pyrimme varmistamaan asiakkaillemme komponenttien saatavuuden ympäri vuorokauden.

Meiltä saat laajat teollisuuden kokonaistoimitukset ja voimansiirtoratkaisut, akselin päästä aina pilvipalveluihin saakka. 

Tarjoukset, tilaukset, tuotevalinnat ja mitoitukset

Ota yhteyttä!

Tekninen myynti vaihdemoottorit@lsk.fi 020 781 4200

Kimmo Saarinen kimmo.saarinen@lsk.fi  044 445 0650  

Jussi Kohonen  jussi.kohonen@lsk.fi  0400 296 214  

Juha Niskanen  juha.niskanen@lsk.fi  044 445 0615   

Asiakaspalvelumme tavoitat iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse numerosta 020 781 4444.