Sähkömoottorit tuotantotarpeisiin – nopea toimitus suoraan varastosta!

Otimme hiukan etukenoa komponenttipulaan LSK:lla ja onnistuimme varmistamaan kattavan varaston sähkömoottoreita. Pystymme auttamaan moottoriasiakkaitamme nopeasti myös tehtaiden pidentyneiden toimitusaikojen ja globaalin komponenttipulan vallitessa. Omasta varastostamme löytyy tällä hetkellä erittäin kattava valikoima sähkömoottoreita teollisuuden tarpeisiin sekä muihin moottoreiden käyttökohteisiin.

Turvaa voimansiirto asiantuntevalla ja nopealla palvelulla!

Toimitus kauttamme koko Suomeen. Muista ennakoida myös huollot – asiantuntijamme auttavat huolto-ohjelman suunnittelussa sekä varaosapäivystyksemme toimii 24/7.

Palvelumme sisältävät myös oikosulkumoottoreiden sekä Siemens-vaihdemoottoreiden modifioinnin asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. Modifioinnit ovat saatavilla nopeimmillaan samana päivänä. Muutokset voivat koskea esimerkiksi mekaanisia muutostöitä, laakereiden vaihtoja sekä lisävarusteiden asennusta. Projektipalvelumme toimii apunasi myös teollisuuden automaatiotarpeissa sekä muutosprojektien toteutuksessa.

Helmikuun aikana tehtyihin tilauksiin tarjoamme moottoreiden ja pumppujen huoltopalvelut tuntuvaan etuhintaan!

Kerromme mielellämme myös lisää mahdollisuudesta digitaaliseen laiterekisteripalveluumme sekä laitteiden elinkaarihallintaan.

Turvaa voimansiirtotarpeet asiantuntevalla ja nopealla palvelulla!

lsk.fi | 020 781 4200