Viking Malt – uusi mallastamo

Pohjoismaiden suurimman maltaiden valmistajan Viking Maltin rakennuttama uusi mallastamo on avattu Lahden Kujalaan. Hanke on ainutlaatuinen koko Pohjois-Euroopan mittakaavassa ja se käsittää 17 erillisen rakennuksen kokonaisuuden. Uuden mallastamon tuotantokapasiteetti on 85 000 tonnia vuodessa. Viking Maltilla on yhteensä 6 mallastamoa: Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa ja Puolassa. Tuotantokapasiteetti yhteensä on lähes 610 000 tn/a. Viking Malt myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti juoma- ja panimoteollisuudelle.

LSK toteuttaa pitkäaikaiselle asiakkaalleen Viking Maltille rakennussähköistykset tähän suureen ja poikkeukselliseen toimintaympäristöön. Toimitamme uuteen mallastamoon rakennussähköistyksen sisältäen käyttösähkönjakelun, yleis- ja aluevalaistuksen, turvavalaistuksen, savunpoiston, kaapelihyllyt, maadoitukset sekä ukkossuojaukset.

”LSK on pitkäaikainen kumppanimme. Tässä monimuotoisessa kohteessa meille oli erityisen tärkeää saada luotettu alansa osaaja toteuttamaan vaativat rakennussähköistykset kohteessa.” 

Supply Chain Director Kimmo Hietanen, Viking Malt

”Hienoa, että saamme olla mukana paikallisena toimijana tässä ainutkertaisessa kohteessa, mikä rakentuu Lahteen. Kohde on kuin pieni kaupunki, jossa on lähes 20 erilaista rakennusta, kuten siiloja, kuivaamoja ja sammioita. ” 

Business Unit Manager Turo Salmi, LSK Electrics

LSK toteuttaa ammattitaidolla sähköistykset ja sähköjärjestelmät vaativimpiinkin kohteisiin. Toimitamme palvelut kiinteistöille ja teollisuudelle, tilojen koko elinkaarelle.

Asiakas

Viking Malt Oy

Toimittaja

LSK,  urakointipalvelut

Urakan sisältö

Uuden mallastamon rakennussähköistykset;

Käyttösähkönjakelu, turvavalaistus, savunpoisto, kaapelihyllyt, maadoitus, ukkossuojaus