Realnet Oy panostaa vihreään energiaan aurinkovoimalla

Pasi Rintamäki LSK:n toimittaman aurinkovoimalan äärellä.

LSK toteutti Nummelassa sijaitsevan Stokvis Tapes Oy:n käytössä olevan pienteollisuuskiinteistön katolle 216 paneelin, lähes 90 kWp, aurinkosähkövoimalan. Samassa yhteydessä kiinteistöön asennettiin 2 kpl DEFA:n 22 kW sähköauton latausasemia.

Kiinteistön omistajan Realnet Oy:n edustaja Pasi Rintamäki on toteutukseen erittäin tyytyväinen.

”Haluamme osaltamme panostaa vihreään siirtymään ja siksi uusiutuva energia ja sen paikallinen hyödyntäminen on meille tärkeää. Me pystymme käytännössä hyödyntämään koko aurinkosähköjärjestelmän tuoton kiinteistössä.” Rintamäki toteaa tyytyväisenä.

”LSK:n kanssa yhteistyö sujui alusta lähtien hienosti ja lopputulos on erinomainen.” hän vielä jatkaa.

LSK:n liiketoimintajohtaja Jarmo Töyräs rohkaiseekin kaikki tahoja, jotka ovat pohtimassa joko aurinkosähkövoimalaa, sähköautonlatausinfraa tai muita energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja, olemaan rohkeasti yhteydessä LSK:n asiatuntijoihin.

”Me olemme täällä Teitä varten ja valmiina palvelemaan.” Töyräs toteaa.

Toimitamme aurinkovoimalat kokonaistoimituksena ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Aurinkovoimatoteutusta valittaessa on tärkeää voida varmistua tuotteiden teknisen ratkaisun sekä palvelun laadusta. Markkinassa on laaja tarjonta tuotteita ja palveluita aurinkovoimaloihin liittyen. Palvelumme avulla tuotamme erilaisiin kohteisiin huolellisesti suunnitellun toteutuksen, joka sisältää luotetun asiantuntijan suosittelemat laiteratkaisut. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki kohteet huolellisesti ja tarkasti. Toimituksemme sisältävät myös käyttöopastuksen sekä laitetakuun.

Ota meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä Sinulle sopiva aurinkovoimalaratkaisu. Toimitamme ja asennamme aurinkovoimalan sekä opastamme sen käytössä.