Moottoritoimitukset ja taajuusmuuttajat nopeasti varastostamme!

Olemme varautuneet pidentyneisiin toimitusaikoihin nostamalla varastotasojamme merkittävästi erityisesti moottoreissa ja taajuusmuuttajissa. Voimme vastata nopeisiinkin ja yllättäviin varaosatarpeisiin toimittamalla moottorit ja taajuusmuuttajat suoraan omasta varastostamme. Palvelumme sisältävät myös moottoreiden muutostyöt ja toimintamme on sertifioitu tältäkin osin. Muutokset voivat koskea esimerkiksi mekaanisia muutostöitä, laakereiden vaihtoja sekä lisävarusteiden asennusta.

Komponenttien maailmanlaajuiset saatavuusongelmat sekä suuret tilausmäärät ovat aiheuttaneet globaaleille valmistajille isoja toimitusaikaviiveitä eri tuotteissa. Huolimatta kattavasta varastovalikoimastamme pyydämme asiakkaitamme ennakoimaan kaikki mahdolliset komponenttitarpeet hyvissä ajoin ja huomioimaan pidentyneet toimitusajat tilauskäytännöissä.

Vaihdemoottoreiden kokoonpanotehdas ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Lahdessa. Toimitamme vaihdemoottorit sekä moottoreiden muutostyöt nopeimmillaan muutamassa tunnissa.

Jos sinulla on kysymyksiä palveluistamme, lisätietoja saat asiantuntijoiltamme osoitteessa myynti@lsk.fi tai puhelimitse 020 781 4204.

Lisätietoja LSK:n voimansiirtopalveluista