LSK mukana Sahateollisuuspäivillä 2.-3.11.2022 Aulangolla

Olemme mukana ensi syksynä järjestettävillä Sahateollisuuspäivillä. Kahdeksansien valtakunnallisten Sahateollisuuspäivien yleisteemana on Kohti häiriötöntä käyntiä. Tällä teemalla halutaan muistuttaa, että erityisesti nyt on tärkeää löytää ratkaisuja ja toimintamalleja, joilla myös olemassa olevien linjojen sekä laitosten käyntiastetta saadaan nostettua nopeasti.

Sahateollisuuspäivien yhteistyökumppaneina on 26 johtavaa Suomessa toimivaa sahalaite-, automaatio- ja ohjelmistotoimittajaa.

LSK toimittaa laajat teollisuuden kokonaistoimitukset ja voimansiirtoratkaisut akselin päästä aina pilvipalveluihin saakka. Tervetuloa kuulemaan teollisuuden kilpailukykyä lisäävistä ratkaisuistamme! 

Toimitamme asiakkaillemme uuden vaihdemoottorin 1-2 päivässä. Paikallinen toimintamme varmistaa teknisen tuen saatavuuden, huollot sekä varaosapalvelut Suomessa. Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.

Ilmoittautuessasi mukaan, valitse 8 yritystä, joiden workshoppeihin haluat osallistua. Muodostettavien pienryhmien tasaamiseksi järjestäjät lisäävät lukujärjestykseen vielä kaksi kohdetta. Maksimimäärä yrityksiä, joita voit kahden päivän aikana tavata on 10. Kuhunkin yritystapaamiseen on varattu aikaa noin 45 minuuttia. Workshopit ovat keskiviikkona klo 9.30 – 16.45 ja torstaina klo 9.00 – 14.45. Ensimmäisen päivän Workshoppien jälkeen on Happy Hour, jonka aikana on mahdollisuus vapaamuotoisesti vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa. Päivä päättyy sahamiesillalliseen. 

Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys yhteistyökumppaneineen maksaa Sahateollisuuspäivien kulut. Osanottajat maksavat vain matkansa ja hotellimajoituksensa.

LSK:n tiimissä paikalla ovat Jussi Kohonen ja Kimmo Saarinen.