Lahden Upseerikerho valitsi LSK:n sähköautolatauspalvelun – ”Nyt meillä tankataan vihreästi”

Lähtötilanne ja tavoite

Upseerikerho asetti latauspalvelun toimittajalle tavoitteeksi toteuttaa laadukkaan ja kestävän sähköautojen latausratkaisun, joka sisältäisi myös maksatuspalvelun loppukäyttäjille.

LSK:n palveluiden avulla suunnittelu, laitesuositukset, loppukäyttäjän maksatuspalvelu sekä laitteiden asennuspalvelu hoituvat luotettavasti yhden kumppanin kautta.

”Meille oli tärkeää, että saimme laadukkaan ja tehokkaan latausratkaisun järkevästi yhdestä paikasta. Projekti sujui hyvin LSK:n asiantuntijoiden toimesta, yhteistyö oli joustavaa ja asiantuntevaa. Voisin sanoa, että juurikaan emme huomanneet kun itse asennus toteutettiin paikalleen pysäköintialueelle. Halusimme ratkaisun, jossa latauspisteen käyttäjällä on myös mahdollisuus mobiiliin maksamiseen ja latauspisteillämme on näkyvyys verkossa.”

”Lahden Hennalan ja Tornatorin alue kehittyy ja kasvaa kokoajan, myös sähköinen liikenne kasvaa ja tämän myötä tulee tarve sähköautojen lataamiseen. Ennakoimme jo osaltamme tätä kehitystä. Lähellä olevien asiakkaidemme lisäksi haluamme palvella hyvin myös pohjoiseen matkalla olevia asiakkaitamme, jotka vierailevat meillä aiempaa useammin.”, kommentoi Lahden Upseerikerhon johtaja ja yrittäjä Ilkka Koskinen.

Ratkaisu

Ensto Wallbox 2×22 kW

Lisätiedot latausratkaisusta: 020 781 4200 | myynti@lsk.fi

Lue lisää ratkaisuistamme