Tuotteita ja sovelluksia puu- ja sahateollisuuteen

Monipuoliset ja tehokkaat ratkaisut puuteollisuuteen

Saha-, massiivipuu- ja huonekaluteollisuus asettavat korkeat vaatimukset tuottavuudelle. Nopeat, varmat sekä taloudelliset tuotantoprosessit ovat avainasemassa menestyksekkään toiminnan takaamiseksi. LSK:n ja SICK:n valikoimasta löytyy laajasti optimoituja tuotteita ja kokonaisia järjestelmäratkaisuja, jotka mahdollistavat erinomaiset tulokset teollisuuden eri osa-alueilla.

Tutustu alla muutamiin poimintoihin valikoimastamme.

Ammattitaitoinen myyntitiimimme on valmiina auttamaan teitä. Tavoitat meidät puhelimitse 020 781 4200 tai sähköpostilla myynti@lsk.fi.

Anturit

DFS60-pulssianturiKorkearesoluutioinen pulssianturi 60 mm halkaisijalla

Anturissa on useita mekaanisia ja sähköisiä liitäntöjä sekä kotelo alumiinia tai ruostumatonta terästä. Enkooderissa on monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet. Erityisesti kannattaa huomioida monipuoliset sähköisten parametrien ohjelmointimahdollisuudet, esim. lähtösignaalin taso, pulssien lukumäärä kierrosta kohden tai nollapulssin leveys.

Varastoimme Lahdessa DFS60-pulssiantureita ja toimitamme ne myös valmiiksi ohjelmoituina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Dx80 – Suuren mitta-alueen anturi mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin

Tuotantoprosesseissa etäisyyksien tarkka mittaus on ratkaisevaa tasaisen tuotelaadun ylläpitämiseksi ja seisokkiaikojen välttämiseksi. Anturia voidaan käyttää esim. liikkuvissa koneissa, kun tarvitaan tarkkuutta liikkeessä vaativissakin olosuhteissa pitkillä etäisyyksillä.

OD2000 – Huipputarkka kolmiomittaus tunnistaa kaikkein pienimmätkin korkeuserot mikrometrialueella

Tarkat mittaustulokset käytännössä kaikilla pinnoilla niiden ominaisuuksista tai väristä riippumatta tekevät anturista sopivan myös erityistä tarkkuutta vaativiin kohteisiin. Erittäin suuri mittaustaajuus mahdollistaa suuret tuotantokapasiteetit Tarkkuusmittaus: soveltuu esim. lautojen paksuuksien mittaamiseen.

Puuteollisuuden turvalaitteet

flexLock-lukittava turvarajakytkin

Kaikkia koneita ei saa pysähtymään heti suunnitellun käytön yhteydessä. Jälkikäyntiliikkeistä voi aiheutua vaarallisia tilanteita työntekijöille. flexLock lukitsee ovet ja portit, kunnes vaaralliset tilanteet ja käynnissä olevat tuotantoprosessit ovat pysähtyneet. Näin työskentely on turvallista ja materiaalihävikki jää vähäiseksi.

IME2S-turvarajakytkin

Monissa koneissa tarvitaan turvarajakytkimiä paikan ja paikallaolon turvalliseen tunnistukseen. IME2S on saatavissa lukuisina eri versioina, ja siksi se sopii erinomaisesti yksilöllisiin asiakastoiveisiin. Yksi sen vahvuuksista on metallisten koneenosien tarkka, kosketukseton tunnistus ilman erityistä ohjainosaa. Kytkimen koosta riippuen voidaan saavuttaa jopa 15 mm:n tunnistusetäisyydet.

Tekninen myyntipalvelumme auttaa löytämään fiksut ratkaisut. Käytössäsi on ammattilaisten tiimi!

Haluatko kuulla lisää?

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot