Pneumatiikan palvelut kattavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Lahden varastostamme löytyy kattava valikoima pneumatiikkatuotteita, kuten venttiileitä, huoltolaitteita, letkuja ja liittimiä. Toimimme alipaine- ja tartuntatekniikkaan erikoistuneen FIPA:n tuotteiden edustajana Suomessa.

Lahdessa sijaitsee myös oma sylintereiden kokoonpanomme, jossa valmistetaan pneumatiikkasylinterit asiakkaan haluamilla iskunpituuksilla. Kokoonpano omissa toimitiloissamme takaa juuri oikeanlaisen ja oikean mittaisen sylinterin sekä nopeat toimitusajat. Yksittäiskappaleet lähtevät asiakkaalle jo tilauspäivänä. Jokainen sylinteri koekäytetään ja testataan ennen sen lähettämistä.

Imukupit kulutusta kestävästä TPU:sta

Laatikoiden tai pahvilaatikoiden käsittelyyn, esimerkiksi pakkauslaitteissa, on saatavilla nyt myös 1,5- ja 2,5-palkeiset imukupit, jotka on valmistettu kulutusta kestävästä TPU:sta (termoplastisesta polyuretaanista).
Ne antavat tartuntakohtaan suuren imutehon ja pitkän käyttöiän, jopa raskaissa sovelluksissa. Suuri imuteho mahdollistaa myös lavausprosessit.

FIPA:n tuotevalikoimasta löytyy kattavasti myös muista materiaaleista valmistetut imukupit eri sovelluksiin.

Moniportainen ejektori parantaa lajittelujärjestelmän energiatasapainoa

Pakkausten tehokas lajittelu on erittäin tärkeä ominaisuus kappaleen käsittelyssä. Älykkäästi toteutettuna prosessin tuottavuutta voidaan lisätä merkittävästi.

Energiatehokkaalla FIPA-moniportaisella ejektorilla järjestelmä toimii entistä sujuvammin sekä sen turvallisuus paranee huomattavasti. Myös melutaso alenee, mikä osaltaan parantaa merkittävästi työoloja.
Korkealaatuisten FIPA-komponenttien avulla voidaan parantaa järjestelmien energiatasapainoa.

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan kaikissa pneumatiikkaan liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä!