Innomotics jatkaa Siemensin moottoriosaamista

Innomotics jatkaa Siemensin moottoriosaamista

Innomotics toimii maailmanlaajuisesti noin 50 maassa ja yli 15000 ammattilaisen voimin. Siemensin perinteinen, yli 150 vuotta kestänyt moottoriosaaminen jatkuu vahvana, nyt uudella nimellä. Innomotics auttaa asiakkaitaan parantamaan tuotannon tehokkuutta, säästämään energiaa ja vähentämään päästöjä sekä huolehtimaan asiakkaiden tuotannon ylläpidosta.

Innomoticsin tuotetarjontaan kuuluvat pienjännitemoottorit, vaihdemoottorit, suurjännitemoottorit ja keskijännitekäytöt sekä kyseisten tuotteiden varaosa- ja huoltopalvelut.

LSK on Siemensin ja Innomoticsin virallisesti sertifioima partneri, joten laadukas ja ammattitaitoinen yhteistyö jatkuu entistäkin tiiviimpänä.

Toteutamme kokonaisuuden ohjauksesta ja säädöstä käytettävään laitteeseen asti uusimmalla teknologialla. Teemme kattavasti ja nopealla aikataululla erilaisten moottoreiden muutostyöt ja huollot, tarvittaessa myös asiakkaan kohteessa.

Olemme Innomoticsin virallinen SIMOGEAR-vaihdemoottoreiden kokoonpano- ja huoltopartneri (ASP). Suomessa tapahtuva kokoonpano mahdollistaa nopeat toimitukset ja asiakkaamme tuotannon sujuvan jatkuvuuden.

Oikosulkumoottorit

Innomotics moottorisarjoista löydät käyttökohteeseesi sopivan ja pitkäikäisimmän oikosulkumoottorin. Valitsemalla uuden sukupolven 1LE5 moottorin saat käyttökohteeseesi parhaimman mahdollisen kompaktin ja energiatehokkaan ratkaisun.

Vaihdemoottorit

Simogear-vaihdemoottoreiden kokoonpanotehdas Lahdessa turvaa asiakkaidemme tuotannon kaikissa tilanteissa. Toimitamme uuden vaihdemoottorin nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Paikallisuus varmistaa teknisen tuen, huollot ja varaosapalvelut.

Modifikaatiot ja huollot

LSK on Innomoticsin Simolog partneri, joka on Innomoticsin auktorisoima modifikaatioiden tekijä. Varastoimme moottorit ja modifikaatio-osat, joten muutostyöt voidaan toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti.