Asennusjärjestelmät kaikkiin olosuhteisiin

Kestävät ja luotettavat asennusliittimet – ratkaisut 

vaativiinkin olosuhteisiin

Kattava valikoima asennusliittimiä takaa laitteesi turvallisen, helpon ja joustavan liitännän jopa erittäin vaativissa olosuhteissa. Iskuja kestävä kotelointi sekä IP69K suojausluokka mahdollistaa luotettavan tehonsyötön niin ulkona sään armoilla kuin teollisuuden olosuhteissa.

Näppärät liitostekniikat, kätevät jakorasiat ja tilaa säästävät seinämäliittimet helpottavat suunnitteluasi. Näitä asennusliittimiä on jo käytössä ympäri maailman mm. maantietunneleiden valaistuksessa, telekommunikaatio sovelluksissa, maatalous- sekä teollisuus sovelluksissa.

Valitse juuri sinun käyttöösi sopivat liittimet kolmesta kattavasta sarjasta. 

IPD – sarjan asennusliittimet Push-in-tekniikalla

IPD-asennusjärjestelmän avulla toteutat energianjakelun rakennus- tai infrastruktuurijärjestelmissä helposti ja nopeasti. Tyylikkään muotoilun sekä yksinkertaisen liitostekniikan johdosta tämä liitinsarja soveltuu optimaalisesti valaistussovelluksiin. Voit kytkeä 3- tai 5- napaiset, jopa 2,5 mm2 kaapelit vaivattomasti ilman erikoistyökaluja.

PRC-sarjan asennusliittimet ruuvi- tai puristustekniikalla 

PRC-pistoliitinjärjestelmä mahdollistaa erittäin kompaktin ja turvallisen tehonsiirron jopa 35 A:iin asti. IP69K suojausluokka sekä IK08 iskunkestävyys varmistavat virranjakelun äärimmäisissäkin olosuhteissa. Useiden mekaanisten- sekä värikoodauksien ansiosta PRC sarjan liittimiä voidaan myös käyttää signaalien sekä väylien liittämiseen kentällä.

QPD-sarjan asennusliittimet veitsiliitostekniikalla 

QPD-asennusjärjestelmän nopea ja turvallinen IDC veitsiliitostekniikka nopeuttaa kytkentätyötä kentällä. Kytke jopa 5×6,00 mm2 kaapelit ilman ruuvimeisseliä. Kytkentä on yhtä helppoa kuin banaanin kuorinta! Liitinsarjasta löytyy ratkaisut 3-, 4- tai 5-johtimisten kaapeleiden liittämiseen, 0,5 – 6,0 mm2 johtimille sekä T- tai H-jakajat.

Kerromme mieluusti lisää!

Meiltä saat kattavasti asiantuntijan avuksesi. Kerro miten voimme auttaa. Tavoitat meidät helposti lähettämällä yhteydenottopyynnön. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijaamme.

Katso kaikki yhteystiedot