Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää!

Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme tuotannon häiriötön toiminta myös kesäaikana. Myyntipalvelumme on avoinna normaalisti ja asiakkaidemme käytössä on sähkö- ja automaatiotarvikkeiden 24/7 – varaosapäivystyspalvelu.

Toimitamme oikosulkumoottorit ja vaihdemoottorit nopeasti varastostamme – myös kesällä!

Asiantuntijamme auttavat monipuolisesti teollisuuden erilaisissa komponenttitarpeissa. Olemme varautuneet pidentyneisiin toimitusaikoihin nostamalla varastotasojamme erityisesti moottoreissa. Voimme vastata nopeisiinkin ja yllättäviin varaosatarpeisiin toimittamalla moottorit suoraan omasta varastostamme. Palvelumme sisältävät myös moottoreiden muutostyöt ja toimintamme on sertifioitu tältäkin osin. Muutokset voivat koskea esimerkiksi mekaanisia muutostöitä, laakereiden vaihtoja sekä lisävarusteiden asennusta.

Komponenttimyynti palvelee numerossa 020 781 4204​.

Varaosapäivystyksen tavoitat iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 020 781 4444.


LVISA – talotekniikan kokonaispalvelut

Lämpöä, vettä, ilmastointia ja sähköä tarvitaan joka puolella – ammattilaisten tekemänä

Toimitamme LVISA-alan ratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla. Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistöjen LVISA-järjestelmät laitteineen ja varusteineen asennettuna joustavasti, asiakkaan haluamassa aikataulussa. Tarjoamme myös monipuolista asennus- ja huoltopalvelua teollisuuskiinteistöjen lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, tele-, turva- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Kiinteistöautomaatio

Oikein suunniteltu kiinteistöautomaatio ja toimivat laitteet varmistavat olosuhteiden pysyvyyden sekä auttavat säästämään energiaa. Toimiva automaatiojärjestelmä parantaa kiinteistön turvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Taloautomaatiojärjestelmän etäohjausmahdollisuus helpottaa käyttäjän arkea.


Sahateollisuuspäivät 2.-3.11.2022 Aulangolla

Olemme mukana ensi syksynä järjestettävillä Sahateollisuuspäivillä. Kahdeksansien valtakunnallisten Sahateollisuuspäivien yleisteemana on Kohti häiriötöntä käyntiä. Tällä teemalla halutaan muistuttaa, että erityisesti nyt on tärkeää löytää ratkaisuja ja toimintamalleja, joilla myös olemassa olevien linjojen sekä laitosten käyntiastetta saadaan nostettua nopeasti.

Ilmoittaudu mukaan tapahtuman workshoppeihin, jotka pidetään keskiviikkona klo 9.30 – 16.45 ja torstaina klo 9.00 – 14.45. Ensimmäisen päivän Workshoppien jälkeen on Happy Hour, jonka aikana on mahdollisuus vapaamuotoisesti vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa. Päivä päättyy sahamiesillalliseen. Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys yhteistyökumppaneineen maksaa Sahateollisuuspäivien kulut. Osanottajat maksavat vain matkansa ja hotellimajoituksensa.


Lounasravintola Watti sulkee ovensa kesäloman ajaksi 4.7.2022 alkaen. Maittavia lounaita on saatavilla jälleen 8.8.2022.