Aurinkovoimalat laadukkaasti kokonaistoimituksena

Toimitamme aurinkovoimalat kokonaistoimituksena ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Aurinkovoimatoteutusta valittaessa on tärkeää voida varmistua tuotteiden teknisen ratkaisun sekä palvelun laadusta. Markkinassa on laaja tarjonta tuotteita ja palveluita aurinkovoimaloihin liittyen. Palvelumme avulla tuotamme erilaisiin kohteisiin huolellisesti suunnitellun toteutuksen, joka sisältää luotetun asiantuntijan suosittelemat laiteratkaisut. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki kohteet huolellisesti ja tarkasti. Toimituksemme sisältävät myös käyttöopastuksen sekä laitetakuun.

Käytämme aurinkovoimalaratkaisuissa alalla tunnettuja ja luotettuja tuotteita. Laitteet ovat toimintavarmoja, pitkäikäisiä ja niillä on valmistajien myöntämät pitkät takuut. Hyödynnämme laitetoimittajien ja valmistajien kokemuksia sekä ratkaisuja, joilla myös tuodaan lisäarvoa asiakkaidemme kohteisiin. Toimittajamme sekä tuotteiden valmistajat ovat hyvin tarkkaan valikoituja asiantuntijoidemme toimesta.

Vuoden 2022 aikana laajensimme omaa osaamistamme noin 2 MW:n verran erilaisissa kiinteistöissä, katto- ja seinäasennuksissa sekä maa-asennuksissa.

Varaa asiantuntija avuksesi helposti yhden palvelun kautta  

Ota meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä Sinulle sopiva aurinkovoimalaratkaisu. Toimitamme ja asennamme aurinkovoimalan sekä opastamme sen käytössä.


FIPA-tuotteiden maahantuonti ja jakelu siirtyivät LSK Technologylle

FIPA-tuotteiden edustajana toimii jatkossa LSK Technology Oy. FIPA-tuotteet täydentävät ennestään kattavaa tuotevalikoimaamme automaation ja kappaleenkäsittelyn palveluilla. SCALAR jatkaa keskittymistään ydinliiketoimintaansa muovi- ja metalliteollisuuden koneiden sekä laitteiden maahantuontiin.

FIPA-tuotteisiin liittyvissä asioissa teitä palvelevat pneumatiikkatuotteiden asiantuntijat Mauri Immonen ja Tommi Virtanen.


SIMOGEAR-vaihdemoottorit joustavasti ja nopeasti

LSK valmistaa Siemens Simogear vaihdemoottorit Suomessa.

Toimitamme asiakkaillemme uuden vaihdemoottorin nopeasti 1-2 päivässä. Paikallinen toimintamme varmistaa teknisen tuen saatavuuden, huollot sekä varaosapalvelut Suomessa. Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.