Aurinkovoimalat avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme aurinkovoimalat avaimet käteen -periaatteella, niin yritys- kuin yksityiskohteisiin ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki kohteet huolellisesti ja tarkasti. Toimituksemme sisältävät myös käyttöopastuksen sekä laitetakuun.

Ratkaisumme

Aurinkovoimatoteutusta valittaessa on tärkeää voida varmistua tuotteiden teknisen ratkaisun sekä palvelun laadusta. Markkinassa on paljon erilaisia tuotteista ja palveluita aurinkovoimaloihin liittyen. Palvelumme avulla tuotamme erilaisiin kohteisiin huolellisesti suunnitellun toteutuksen, joka sisältää luotetun asiantuntijan suosittelemat laiteratkaisut.

LSK:n kumppanina aurinkovoimalaratkaisuissa toimii IBC Solar, joka on alalla kansainvälisesti tunnettu aurinkosähkötuotteisiin keskittynyt saksalainen asiantuntijayritys, yhtiö toimii Euroopan laajuisesti. Laitteiden toiminta on testattu ja tuotteet ovat läpäisseet hyväksytyn testauksen. IBC myöntää testaamilleen laitteilleen 15 vuoden materiaalitakuun, sekä 25 vuoden tuottotakuun.

Paneelit

Aurinkopaneelien valikoima sisältää usean eri valmistajan tuotteita, kuten Longi, Orima, IBC Solar, Sungrow, Fronius, ja SMA. Myös näiden valmistajien kaikki toimitukset testataan ennen kuin ne päätyvät IBC:n valikoimiin.

Invertteri

IBC:n suosituin invertteri on Sungrow, joka on maailman suurin inverttereiden valmistaja sekä tunnettu huippulaadustaan. Tuotteilla on 10 vuoden takuu.  IBC:n valikoimasta löytyy myös muita invertterivalmistajia kuten SMA ja Fronius. Lisätietoja

Kiinnikkeet

Kullekin kattotyypille on saatavilla valmis kiinnitysjärjestelmä. Toimivuus ja yhteensopivuus on testattu IBC:n paneelien kanssa yhteensopivaksi. Käytämme pääasiallisesti Oriman, sekä IBC:n kiinnikkeitä, kuitenkin huomioiden asennuskohteen vaatimukset.

Varaa asiantuntija avuksesi helposti yhden palvelun kautta

  1. Soita meille 020 781 4200 tai lähetä yhteydenottolomake sivullamme
  2. Valitaan yhdessä Sinulle sopiva aurinkovoimalaratkaisu.
  3. Toimitamme ja asennamme aurinkovoimalan sekä opastamme sen käytössä.

Ratkaisuesimerkkejä tuotteistamme

12 paneelia    4,440 kW      Fronius Symo 3.7S
16 paneelia    5,920 kW      Sungrow 5 kW
20 paneelia   7,400 kW      Sungrow 6 kW
26 paneelia   9,620 kW      Sungrow 8 kW

Paketeissa käytämme saatavuuden mukaan joko 370 Wp IBC MonoSol 370 OS9-HC tai Longi LR4-60HIH-370M paneelia. Paneelin koko on noin 100 cm x 170 cm. Pienin paketti on Froniuksen invertterillä.  

Teemme luonnollisesti tarjouksen haluamasi kokoisesta voimalasta myös muilla paneelilla tai inverttereillä, valintasi mukaan. 

LSK on sertifioitu talotekniikkapalveluiden toimittaja.