Ammattitaitoinen kumppanisi teollisuusautomaatiossa

Suunnittelemme ja toteutamme teollisuusautomaatioratkaisut osa- tai kokonaistoimituksina. Toteutamme projektit laadukkaasti sovitussa aikataulussa ja haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimituksiimme. Vahvana osana projektitoimintaamme on oma ohjauskeskusvalmistuksemme sekä kokenut teollisuussähköasennuksiin erikoistunut tiimimme. 

Valmistamme ohjauskeskukset monipuolisesti teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet. Voimme käyttää tilaajan suunnitelmia tai toteuttaa ohjauskeskukset oman suunnittelun mukaisesti.

Varastostamme löytyy laaja valikoima eri valmistajien tuotteita. Lahdessa sijaitseva keskusvalmistus sekä logistiikkakeskus varmistavat nopeat toimitukset asiakkaillemme. Komponentteina käytämme globaalisti tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ohjauskeskuksia. Valikoimaamme sisältyvät:

Automaatiokeskukset

Moottorikeskukset

Ohjauskeskukset

Keskukset hygienia-alueille  

Tämän lisäksi toimitamme räätälöidyt ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan ammattitaidolla. Kaikki tuotteemme testataan huolellisesti voimassa olevien standardien mukaisesti.

LSK Technologylle myönnettiin ISO 9001-laatusertifikaatti vuonna 2022

LSK-konsernissa tärkeä arvo on yhdessä tekeminen ja erityisesti yhdessä onnistuminen asiakkaidemme parhaaksi, joten meille on hyvin luontevaa sitoutua jatkuvaan toiminnan laadun kehittämiseen sekä seurantaan ISO 9001-standardin myötä.

Asiakaslupauksemme mukaisesti toimitamme asiakkaillemme fiksumpaa teknologiaa ja olemme vastuullinen tulevaisuuden tekijä. Sertifioidun ISO 9001-laatujärjestelmän avulla toteutamme omaa laatustrategiaa järjestelmällisesti sekä toimivilla prosesseilla. Järjestelmän tehtävänä on auttaa toimintaprosessien luomisessa ja ylläpitämisessä sekä edistää hyviä menettelytapoja yrityksen henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien välisessä yhteistyössä.