Paloilmoitinasentaja

Paloilmoitinasentajana toimit pääasiassa palojärjestelmien asennus-, huolto ja kunnossapitotehtävissä Etelä-Suomessa. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä muiden järjestelmien parissa kuten rikosilmoitin, kulunvalvonta ja kameravalvonta.

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto, yli kahden vuoden kokemus paloilmoitinasentajan työstä sekä kokemusta eri paloilmoitinjärjestelmistä ja niiden ohjelmoinnista (Schneider, Hedengren, ja Panasonic). Osaat työskennellä asiakaspalveluhenkisesti ja itsenäisesti, työotteesi on oma-aloitteinen ja reipas. Sinulla on myös perustaidot Office-ohjelmista sekä B-ajokortti. Eduksi katsotaan myös osaaminen eri järjestelmien asennuksista kuten kulunvalvonta, kameravalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmät.

Perheyhtiömme yrityskulttuuri perustuu hyvään yhteishenkeen, toistemme auttamiseen ja iloisen rentoon ilmapiiriin. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä hyvät työsuhde-edut. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka tuntevat arvomme omikseen ja uskaltavat tarttua reippaasti uusiin haasteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Mikko Heikkinen, p. 044 445 0660.

Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.12.2021.