Account Manager

Oletko etsimämme tekniikan ja myynnin osaaja? Haemme Lahteen komponenttimyyntiin Account Manageria.

Account Managerina saat vastuullesi omat asiakkuudet ja kehität niitä aktiivisesti. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat tunnetut laitevalmistajat ja tuotantolaitokset, pääosin Päijät-Hämeen alueella. Uusasiakashankinta kuuluu osaksi työtäsi. Voit olla vasta urasi alkupuolella, tai kokeneempi myynnin ammattilainen. Account Managerina pääset osaksi kasvavaa huipputiimiä, ja ratkomaan asiakkaiden teknisiä haasteita. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, saaden kuitenkin osaavan ja energisen teknisen organisaation tuen. Työnteon tukena tarjoamme hyvät työkalut sekä ison konsernin työsuhde-edut.

Perheyhtiömme yrityskulttuuri perustuu hyvään yhteishenkeen, toistemme auttamiseen ja iloisen rentoon ilmapiiriin. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka tuntevat arvomme omikseen ja jotka uskaltavat tarttua uusiin haasteisiin innokkuudella.

Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten kysythän lisää tai otathan yhteyttä mahdollisimman pian: Erika Klefström, Ylivertaistekijä Oy, erika.klefstrom@ylivertaistekija.fi tai puhelimitse 050 5252 972.  Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan Erikalle, viimeistään 13.12.2021 mennessä.