Tervetuloa Alihankintamessuille 27. – 29.9.2022

Olemme mukana Alihankintamessuilla Tampereella osastolla D 132

Kutsumme Sinut vieraaksemme Alihankintamessuille messuosastollemme D 132, Tampereelle 27. – 29.9.2022. Messujen teemana on tänä vuonna kolme tärkeää näkökulmaa, teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Uuden teknologian avulla voidaan lisätä tehokkuutta, parantaa tuotteiden laatua sekä vähentää energiankulutusta. Esittelemme messuilla ratkaisuja, joilla tehostetaan ja varmistetaan teollisuuden tuotantoa. Toimitamme kattavasti automaatio- ja voimansiirtoratkaisut teollisuuden tarpeisiin.

LSK valmistaa Siemens Simogear vaihdemoottorit Suomessa

Toimitamme asiakkaillemme uuden vaihdemoottorin nopeasti 1-2 päivässä. Paikallinen toimintamme varmistaa teknisen tuen saatavuuden, huollot sekä varaosapalvelut Suomessa. Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.

Pneumatiikkasylinterit suoraan omasta tuotannosta

Valmistamme pneumatiikkasylinterit osasarjoista asiakkaan haluamilla iskunpituuksilla. Kokoonpanomme omissa toimitiloissamme takaa juuri oikeanlaisen ja oikean mittaisen sylinterin sekä nopeat toimitusajat asiakkaillemme.

Lahden varastostamme löytyy myös kattava valikoima pneumatiikkatuotteita ja varaosia.

Osastollamme D 132 pääset tutustumaan SIMOGEAR vaihdemoottoriin ja ohjauskeskuksiin sekä sylinterivalmistukseemme. Tervetuloa keskustelemaan kokonaisprojektitoimituksista ja teollisuuden kilpailukykyä lisäävistä ratkaisuistamme asiantuntijoidemme kanssa!