Pohjanmaan Teollisuus jyrähtää käyntiin 24.11.2021

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa tulevaisuuden visiot kohtaavat nykyaikaiset ratkaisut, kun alan raskaan sarjan tekijät ja vaikuttajat kokoontuvat yhteen. Messujen teemana on tänä vuonna kestävä kehitys. Kyse on edistyksestä, joka tekee huomisen maailmasta paremman tämän päivän teoilla.

Esittelemme messuilla ratkaisuja, joilla tehostetaan teollisuuden tuotantoa. Uuden teknologian avulla voidaan lisätä tehokkuutta, parantaa tuotteiden laatua sekä vähentää energiankulutusta. Toimitamme kattavasti automaatio- ja voimansiirtoratkaisut teollisuuden tarpeisiin.

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme Seinäjoki Areenalle osastolle A431. 

LSK valmistaa Siemens Simogear vaihdemoottorit Suomessa

Toimitamme asiakkaillemme uuden vaihdemoottorin 1-2 päivässä. Paikallinen toimintamme varmistaa teknisen tuen saatavuuden, huollot sekä varaosapalvelut Suomessa. Valmistamme automaatio-, moottori- ja ohjauskeskukset teollisuuden ja laitevalmistajien tarpeisiin – niin yksittäiset keskukset kuin sarjavalmisteiset tuotteet.

Osastollamme pääset tutustumaan SIMOGEAR vaihdemoottoriin ja ohjauskeskuksiin sekä keskustelemaan kokonaisprojektitoimituksista asiantuntijoidemme kanssa.

Tervetuloa kuulemaan teollisuuden kilpailukykyä lisäävistä ratkaisuistamme!

Rekisteröidy kävijäksi messuille