Päijät-Hämeen Valofestivaali 2021

Päijät-Hämeen Yrittäjien Valofestivaali järjestetään 1.-7.11.2021. Tapahtuma kutsuu paikallisia yrittäjiä, yhdistyksiä, kuntia, kaupunkeja ja yksityishenkilöitä mukaan osallistumaan ja nauttimaan valosta, väreistä ja elämyksistä.

Päijät-Hämeen Yrittäjien Valofestivaalia vietetään jälleen syksyn pimetessä. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2020 saaden paljon myönteistä huomiota ja hyvää palautetta. Osallistuimme tapahtumaan myös viime vuonna. Mukana oli yli 50 teosta ja kohdetta rakennuksista maatiloihin sekä metsistä näyteikkunoihin. Valofestivaalin tarkoituksena on tarjota erilaisia valoteoksia, tapahtumia, kulttuuria sekä taidetta ja värittää syksyistä maisemaa valojen avulla. Tapahtuman avulla halutaan osallistaa päijäthämäläisiä yrityksiä ja yhteisöjä tekemään hyvää yhdessä oman paikkakunnan ja hyvinvoinnin hyväksi sekä nostaa esille yritysten ja yrittäjyyden merkitystä.

Osallistumme tapahtumaan valaisemmalla Lahden keskustassa sijaitsevan kiinteistömme. Vesijärvenkatu 38 loistaa värivaloissa 1.-7.11. välisen ajan.

Kaikkien valaistusten sijaintitiedot ja lisätietoja tapahtumasta voit tarkistaa alla olevasta linkistä.