Kutsu LSK:n ja Siemensin Simogear webinaariin

Simogear-vaihdemoottorit – Suomessa koottu, nopeasti toimitettu!

Webinaari 19.5.2021 klo 10.00 – 11.00

LSK ja Siemens järjestävät webinaarin 19.5.2021, jossa pääset tutustumaan vaihdemoottorituotantoomme ja samalla saat tietoa uutuuksista.

Siemens SIMOGEAR-vaihdemoottorien valmistus täydentää LSK:n entisestään laajaa tuotevalikoimaa, joka pitää sisällään laajat käyttötekniikan kokonaisratkaisut, komponenttimyynnin, projektitoimitukset, pneumatiikan, käyttöjen varastointi- ja ylläpitopalvelut, kunnonvalvonnan, kojeistovalmistuksen sekä vaihdemoottori-, servomoottori- ja oikosulkumoottorihuollon.

LSK:n uudet vaihdemoottoreiden kokoonpanolinjat Lahdessa Puhelinkadulla varmistavat sen, että kaikki asiakkaat saavat entistäkin nopeampaa ja joustavampaa palvelua laajan tuotevalikoiman ja teollisuuden kokonaistoimitusten ansiosta.

Kun energiatehokkaat vaihdemoottorit valmistetaan lähellä asiakasta, on apukin aina nopeasti lähellä. Toimitamme vaihdemoottorit nopeimmillaan muutamassa tunnissa, koska laaja varastomme kattaa osien saatavuuden.

Meiltä saat laajat teollisuuden kokonaistoimitukset ja voimansiirtoratkaisut akselin päästä aina pilvipalveluihin saakka.

Webinaarin aikataulu

klo 10.00 Webinaarin avaus, Juha-Matti Sepponen / Siemens

klo 10.10 Simogear-tuoteperhe ja tuotannon mahdollisuudet, Kimmo Saarinen / LSK

klo 10.30 Huolto, muutostyöt, varaosat, Jussi Kohonen / LSK

klo 10.40 Uutuustuotteet ja ATEX-vaihdemoottorit, Juha-Matti Sepponen / Siemens

klo 10.50 Webinaarin lopetus, Juha-Matti Sepponen / Siemens

Ilmoittautuminen webinaariin tästä linkistä

Lisätietoja tapahtumasta:

Business Unit Manager Esa Lemmetty 040 824 0579 esa.lemmetty@lsk.fi