Sähkömoottorit – nopea toimitus suoraan varastosta!

Kaikki varastoidut moottorit -20% lisäalennuksella!

Nyt on hyvä hetki tarkistaa moottoritarpeet ja hyödyntää ainutlaatuinen tarjouksemme! Tarjoamme sinulle Black Friday -hengessä kaikki varastoimamme moottorit etuhintaan.

Tarjous on voimassa 15. – 30.11.2023 välisen ajan. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä koodin MOOTTORIT20.


Turvaa voimansiirto asiantuntevalla ja nopealla palvelulla!

Toimitus kauttamme koko Suomeen. Muista ennakoida myös huollot – asiantuntijamme auttavat huolto-ohjelman suunnittelussa sekä varaosapäivystyksemme toimii 24/7.

Palvelumme sisältävät myös oikosulkumoottoreiden sekä Siemens-vaihdemoottoreiden modifioinnin asiakkaidemme tarpeen mukaisesti. Muutokset voivat koskea esimerkiksi mekaanisia muutostöitä, laakereiden vaihtoja sekä lisävarusteiden asennusta.

Projektipalvelumme toimii apunasi myös teollisuuden automaatiotarpeissa sekä muutosprojektien toteutuksessa.Kerromme mielellämme myös lisää mahdollisuudesta laitteiden elinkaarihallintaan.

Huomioithan, että varastoimme kattavasti myös kuivaamomoottoreita. Huippuominaisuuksilla varustetut kuumanpaikan moottorit on suunniteltu täyttämään puutavarakuivaamojen vaativat olosuhteet.

Haluatko kuulla lisää?

Quisque mattis felis metus, vel efficitur erat pellentesque ut. Curabitur nunc libero, pulvinar eu odio sit amet, pellentesque sagittis libero. Nulla laoreet a lectus quis pellentesque.