Jarmo Töyräs LSK:n talotekniikkaliiketoiminnan johtoon

LSK:n talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana aloittaa insinööri, EMBA Jarmo Töyräs (53).

Jarmo Töyräksellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus tulosvastuullisista liiketoiminnan johtamistehtävistä talotekniikan toimialalla. Aiemmissa tehtävissään hän on vastannut myös kaupallisista toiminnoista sekä toiminut merkittävien hankkeiden vastuuhenkilönä. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä loppuvuodesta Aro Systemsin varatoimitusjohtajan tehtävästä.

LSK:n talotekniikkapalveluiden toimitusjohtaja Erkki Laitala jää eläkkeelle syksyllä

”Erkki Laitala on uudistanut erittäin merkittävästi toimintaamme ja mahdollistanut osaltaan LSK:n talotekniikkaliiketoiminnan laajentumisen paikallisesta toimijasta valtakunnalliseksi. Hänen myötä jäävät isot saappaat täytettäväksi. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että olemme löytäneet nämä mitat täyttävän ansioituneen jatkajan. Jarmolla on pitkäaikainen kokemus talotekniikkaliiketoiminnan kaikilta osa-alueilta. Innostunein mielin aloitamme yhteistyön Jarmon kanssa ja toivotamme hänet tervetulleeksi johtoryhmäämme”, kommentoi LSK Groupin toimitusjohtaja Perttu Ryynänen.

LSK on viime aikoina investoinut voimakkaasti kasvuun

”LSK:ssa tapahtuu nyt paljon uudistumista, strategia ja katse ovat jämäkästi eteenpäin. 90-vuotiaan vakaan ja vanhan toimijan ei tarvitse olla tylsä. LSK:n laaja-alainen toiminta sekä asiakaslähtöinen kehittäminen ovat luonteva pohja minulle aloittaa uudessa tehtävässäni. Otan tehtävän vastaan innolla ja lähden kehittämään talotekniikkaliiketoiminnan kokonaispalvelua vielä seuraavalle tasolle”, lupaa Jarmo Töyräs.