LSK Technology Oy:n ja Oilon Oy:n välinen liiketoimintakauppa

28.12.2017

LSK Technology Oy:n ja Oilon Oy:n välinen liiketoimintakauppa vahvistaa LSK Technology Oy:n projekti- ja valmistusliiketoimintaa

 

Oilon Oy on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka tarjoaa energiantuotantoratkaisuja teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin.

LSK Technology Oy on hankkinut liiketoimintakaupalla Oilon Oy:ltä sen Suomessa harjoittaman projektiohjauskeskusliiketoiminnan sekä sähköpohjakokoonpanon.

Kaupan kohteena oleva liiketoiminta siirtyy osaksi LSK Technology Oy:n projekti- ja valmistusliiketoimintaa.
”Liiketoimintakaupalla LSK Technology laajentaa strategiansa mukaisesti ohjauskeskusvalmistusliiketoimintaansa ja luo paremmat mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle” toteaa LSK Technology Oy:n toimitusjohtaja Tomi Ilonen.

Liiketoimintakauppaan kuuluvat työntekijät (5 henkilöä) siirtyvät vanhoina työntekijöinä LSK Technology Oy:n palvelukseen.

LSK Technology Oy ja Oilon Oy ovat samalla solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti LSK Technology Oy toimittaa Oilon Oy:lle sähköpohjia, ohjauskeskuksia sekä sähköautomaatio erilliskomponentteja. Yhteistyösopimuksella tavoitellaan pitkäaikaista kumppanuutta sekä entistä laajempaa yhteistyötä.

Alihankinnan osuus on ollut kasvussa Oilonin sähkökeskuskokoonpanossa viime vuosina. Nyt tehty liiketoimintakauppa tarkoittaa omasta keskusvalmistuksesta luopumista, mikä auttaa Oilonia keskittymään ydinliiketoimintaansa. Omasta keskusvalmistuksesta luopuminen edellyttää vahvaa luottamusta toimittajaan. LSK Technology Oy valikoitui kumppaniksi pitkäjänteisen toimivan yhteistyön ja vahvan kokonaisosaamisen vuoksi. Uskon, että tehty kauppa vahvistaa molempia yhtiöitä tulevaisuudessa” toteaa Oilon Oy:n toimitusjohtaja Tero Tulokas.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta mielellään antavat:

Tero Tulokas          Tomi Ilonen
toimitusjohtaja   toimitusjohtaja
+358 44 757 6257   +358 400 196 151
Oilon Oy   LSK Technology Oy
     
« Palaa takaisin