LSK Electrics Oy:n ja Indel Automation Oy:n fuusio etenee

12.3.2015


LSK Electrics Oy:n ja Indel Automation Oy:n fuusio etenee – uuden toimialan nimeksi tulee LSK Industry ja se aloittaa toimintansa 1.4.2015.

Automaatioratkaisuja toimittava Indel Automation Oy sulautuu emoyhtiöönsä LSK Electrics Oy:öön. LSK Electrics Oy:n sähkö- ja automaatioalan komponentteja ja palveluita tarjonnut toimiala ja Indel Automation muodostavat uuden LSK Electrics Oy:n toimialan nimeltään LSK Industry.


Perustettavan uuden toimialan johtajaksi on nimitetty Tomi Ilonen, joka on toiminut aiemmin myyntijohtajana LSK Electrics Oy:ssä.


Uusi perustettava toimiala jakautuu seuraaviin liiketoiminta-alueisiin: Komponentit, projektit, huolto ja elinkaaripalvelut.


Teollisuustekniikan palvelu- ja ratkaisu tarjoamamme koostuu sähkö- ja automaatioalan komponenteista, sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, projektoinnista, huolto-, tuotanto- ja asennuspalveluista sekä pneumatiikan komponenteista ja ratkaisuista.


Toteutamme kappaletavara- ja prosessiteollisuuden sähköautomaation suunnittelun, toteutuksen, asennuksen ja ylläpidon. Huolehdimme koko tuotantoprosessin sähköautomaation elinkaaren esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin, joko kokonaistoimituksina, tai erillispalveluina.


Synergiaedut hyödyttävät asiakkaitamme


– Olemme myyneet ja markkinoineet ”komponenteista kokonaisuuksiin” ajatustamme jo pari vuotta ja tavoitteenamme on luoda yksi teollisuustoimiala, joka tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluja kustannustehokkaasti. Haluamme panostaa asiakkaidemme kilpailukykyä vahvistavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja toteutukseen, sanoo Tomi Ilonen.


– Sulautuminen on osa LSK-Yhtiöiden strategiaa keskittyä voimakkaammin kahteen pääliiketoiminta-alueeseen; Talo- ja Teollisuustekniikkaan. Sulautumisen aikana tehty selvitystyö on osoittanut, että fuusio on asiakkaillemme erinomainen ratkaisu, toteaa LSK Electrics Oy:n toimitusjohtaja Olli Vilppunen.


Lisätietoja antavat:


LSK Electrics Oy:n toimitusjohtaja Olli Vilppunen, puh. 0400 354 694
LSK Electrics Oy, Industry johtaja Tomi Ilonen, puh. 0400 196 151


Lahdessa 12.3.2015
LSK Electrics Oy

 

« Palaa takaisin