Koneturvallisuuden perusteet -koulutus Kouvolassa 15.4.2014

28.2.2014


Jokainen työntekijä ansaitsee turvallisen työpaikan!

Yrityksissä työturvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoista ja sen kehittämiseksi yrityksissä työskennellään jatkuvan parantamisen tiellä. Yksi merkittävä osa-alue työturvallisuudessa on koneturvallisuus. Nykytekniikan keinoin pystytään monia koneiden riskejä joko pienentämään tai poistamaan kokonaan. Koneturvallisuuden ratkaisut tarjoavat usein myös suojan investoinneille monipuolisten valvontatoimintojen johdosta.

 

Koneturvallisuuden perusteet:

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien tietoisuutta ja ymmärrystä koneturvallisuudesta, sen merkityksestä ja tärkeydestä osana työturvallisuutta. Koulutuksessa läpikäydään lyhyesti myös koneturvallisuutta koskeva lainsäädäntö ja sen mukanaan tuomat huomioitavat asiat. Koulutuksessa läpikäydään tyypillisiä koneiden vaaran aiheuttajia ja keinoja vaarojen poistamiseksi. Lisäksi läpikäydään koneturvallisuusajattelu koskien sekä vanhoja että uusia koneita ja tuotantolinjoja. Myös systemaattinen lähestymistapa koneturvallisuuden saavuttamiseksi esitellään lyhyesti.

LSK Electrics Oy ja Pilz Oy järjestävät Kouvolassa koulutuksen Koneturvallisuuden perusteet.

Aika: tiistai 15.4.2014 kello 9.00 - 16.00
Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola
Hinta: 485 € / henkilö

Hintaan sisältyy läpikäytävä materiaali sekä koulutuspäivän tarjoilut.

 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin Pilzin koulutustarjontaan ja koulutuksien sisältöön: http://www.pilz.com/fi-FI/fi/services/trainings/seminars/articles/06304?TG=&countryselect=FI&ID=


Tutustu ja ilmoittaudu: paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautumiset pe 4.4.2014 mennessä joko sähköpostilla ira.kousa@lsk.fi tai puhelimitse: 0400 248 826 / Ira Kousa

Esite »

« Palaa takaisin