Indel Automation Oy sulautuu LSK Electricsiin

23.10.2014


Lahtelaisen Indel Automation Oy:n omistajiin kuuluva Mika Bohm myy osuutensa eli neljänneksen yhtiön osakkeista LSK Electrics Oy:lle. LSK Electrics Oy omistaa entuudestaan 75 prosenttia Indel Automationin osakkeista. Kauppa toteutuu syksyn 2014 aikana. Sen jälkeen LSK sulauttaa Indelin osaksi teollisuustekniikan toimialaansa. Indelin henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä emoyhtiön palveluksessa.

Viisitoista henkilöä työllistävä ja noin 2,3 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä Indel Automation Oy on vaativiin kotimaan ja vientiteollisuuden suunnittelu- ja automaatioprojekteihin erikoistunut automaatiotalo. Yhtiön päätoimialoja ovat kotimainen teollisuus sekä OEM-valmistajat.

Yritys on erikoistunut kone- ja tuotantoautomaation ohjauksiin ja prosessien optimointiin ympäri maailmaa. Indelin haastavimpia kohteita ovat olleet mm. Pietarin kongressipalatsin silta- ja patoautomaatio sekä sellutehtaiden puun- ja hakkeenkäsittelylaitosten automaatiojärjestelmät Kiinassa ja Brasiliassa. Asiakkaiden joukosta löytyy useita lahtelaisia teollisuusyrityksiä.

- Indel edustaa 35 vuoden ajalta lahtelaista automaatio-osaamista. Nyt on oikea aika madaltaa organisaatioiden tasoja toisiinsa nähden sekä vahvistaa, kehittää ja tiivistää sisäistä yhteistyötämme. LSK:n teollisuustekniikan toimiala suoraviivaistuu ja tehostuu, toteaa LSK Electrics Oy:n toimitusjohtaja Olli Vilppunen. Teollisuustekniikan alla toimivat LSK:n myynti ja huolto sekä tytäryhtiö Univer Oy. LSK Electrics Oy:n toinen päätoimiala on talotekniikka, kiteyttää Vilppunen.


Lisätietoja: LSK Electrics Oy, toimitusjohtaja Olli Vilppunen, puh. 0400 354 4694, olli.vilppunen@lsk.fi


« Palaa takaisin