Kumppanuudet ja palvelusopimukset

Kumppanuus on etu

Kumppanuus valmistajien ja maahantuojien kanssa on etu meille, valmistajalle ja erityisesti asiakkaalle. LSK Service on luotettava kunnossapitoyritys ja useat eri valmistajat, maahantuojat ja yhteistyöyritykset luottavat laatuumme.

Kattavia palvelusopimuksia ja kumppanuutta asiakkaan hyödyksi

Solmimme kunnossapidon palvelusopimuksia yksittäisistä suorituksista aina täyteen kumppanuuteen asti. Asiakkaalle tämä takaa rauhan keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Palvelukonseptit räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Kumppanuus valmistajien, maahantuojien ja yritysten kanssa

Useat valmistajat, maahantuojat ja yhteistyöyritykset luottavat laatuumme. Maahantuojat ovat sertifioineet toimintamme. Kumppaneitamme ovat mm. VEM, Siemens, Pumppulohja ja Robuschi.

VEMoDRIVE-Kumppanuus

LSK Service on valtuutettu VEMoDRIVE-kumppani

Tarjolla on valmiit paketit asennukseen ja käyttöönottoon sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävä paketti sähkökäytön tai koko tuotantolaitoksen ennakko- ja määräaikaishuoltoon.

Asiakas voi luottaa siihen, että VEMoDRIVE-kumppanin asiantuntemus on huippuluokkaa - ja keskittyä itse olennaiseen.

Lue lisää VEMoDRIVE-palvelusta » 

Strateginen kumppanuus ja palvelusopimus asiakkaan kanssa

Palveluissamme on mukana koko LSK Teollisuustekniikan osaaminen. Palkittu koulutusjärjestelmämme takaa ammattitaitoiset osaajat käyttöönne. 

Tarjoamme seuraavia palvelusopimuksia:

 • Sähkö-ja automaatiokunnossapito
  Pystymme tarjoamaan koko laitoksenne elinkaarelle toimivan kunnossapidon sisältäen myös viranomaisvastuut.

 • Mekaaninen kunnossapito eli mekakunnossapito
  Korjaamomme ja kenttähuoltomme tukee laitoksissa ja tehtaissa tapahtuvaa kunnossapitoa. Hitsaus- ja koneistustaitoiset asentajamme pystyvät varaosahallinnan ja laiterakentamisen avulla pitämään teollisuuden pyörät pyörimässä.

 • Sähkövastuu
  Toimimme myös S1-urakointiryhmän käytönjohtajana ja sähkötöiden johtajana. Kokonaisvastuussa tehtäviä ovat esimeriksi henkilöstön pätevyys ja koulutus, dokumenttien ylläpito, tarkastukset, dokumentointi, auditointi  ja Tukesin määrittelemä kunnossapitosopimus.

 • Energian hallinta ja analyysit
  Kallistuvien energianhintojen aikana saatava hyöty energiankäytön analysoinnista on konkreettinen. Useat yritykset ovat sitoutuneet myös ympäristöohjelmissaan energiankäytön vähentämiseen.

 • Kokonaistehokkuuden OEE (KNL) hallinta ja kartoitus
  Lisääntyvät vaatimukset OEE:n ja käytettävyyden suhteen asettavat paineita luotettavalle tiedonkeräykselle. Hyödyntämällä kiinteää järjestelmää tuotantolinjaston kokonaistehokkuus saadaan tehokkaaseen seurantaan.   

Ota yhteyttä

Vaihde

Puh.

Ota yhteyttä

Teollisuuden kunnossapito
ja huolto

020 781 4205

Vaihde
020 781 4200

Tarkemmat yhteystiedot »