Korjaamo

LSK Huollon korjaamolla on pitkä historia ja vankka kokemus

Asiakkaamme ympäri Suomen luottavat LSK Servicen palveluihin ja asiantuntemukseen sähkökoneiden, servomoottoreiden, pumppujen, vaihteistojen, kompressorien ja muiden laitteiden kunnossapidossa sekä muutostöissä.

Useat valmistajat ja maahantuojat, kuten VEM ja Siemens, ovat sertifioineet LSK:n sähkö- ja vaihdemoottorikorjaamon.

Ota yhteyttä ja huolletaan koneenne kuntoon! Tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen.

Sähkökoneiden sekä laitteiden korjaukset ja huollot

Korjaamme ja huollamme sähkökoneet, sähkömoottorit, servomoottorit, generaattorit, muuntajat, kelat, vaihteistot, vaihdemoottorit ja sähkölaitteet. 

Korjaamolla tehdään myös muut erikoistyöt, kuten kääminnät sekä varustelu- ja muutostyöt. 

Lue tarkempi kuvaus näistä huolloista »

Pumppujen korjaukset ja huollot

Huollamme ja korjaamme pumput: makeavesi-, jätevesi-, prosessi- ja kiertovesipumput. Teemme myös muutostyöt ja varaosahankinnat, jos omasta varastostamme ei niitä löydy. 

Grundfos, ABS Group, Sarlin, Flygt ja Pumppulohja ovat yleisimmin huoltamamme pumput.

Prosessipumppujen asennuksen yhteydessä suosittelemme samalla tehtäväksi laserlinjauksen. Pumppaamoille käyntivarmuutta antavat huolella toteutetut kunnonvalvontamittaukset - nämäkin palvelut saat meidän kauttamme.

Kiertomäntäkompressori, korjaus ja huolto

Robuschi, Hibon, Aerzener, Roots ja Kaeser ovat yleisimpiä kunnostamiamme kompressorimerkkejä. 

Asiakasta varten meillä on korjaustyön ajaksi varastossa muutamia eri kokoisia varakoneita.

Konepaja ja laiterakentaminen

Konepajalla luodaan uutta ja korjataan vanhaa

Konepajalla hoidetaan erilaiset hitsaukset: MIC-, TIC- ja puikkohitsaukset sekä levytyöt ja hiekkapuhallukset. Konepajalla hoituvat myös akselien täytöt, valurauta- ja alumiinimoottorien korjaushitsaukset, rautarakennetyöt ja suojapeltien valmistukset sekä sorvaus (max 2000mm x 790mm) ja jyrsintä (max 570mm x 360mm x 360mm).

Konepajalla tehdään myös uutta: valmistamme koneita, laitteita ja teemme rakennetöitä piirustusten tai valokuvien perusteella. Meillä onnistuvat kärryjen, altaiden ja esimerkiksi logiikkaohjatun kaapelinkelauslaitteen valmistus sekä sähköisten laitteiden ja muuntamoiden suojarakenteet.

Muiden laitteiden huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kaikenlaisia teollisuuden koneita ja laitteita. Palveluihimme kuuluvat myös kuivaus- ja polttouunitukset sekä laakeroinnit, jotka suoritetaan aina puhtaissa tiloissa.

Myymme polttouunituspalvelua, polttouunin mitat ovat leveys 1000 x korkeus 900 x syvyys 1100 ja lämpötila max 400 astetta.

Ota yhteyttä

Vaihde

Puh.

Ota yhteyttä

Teollisuuden kunnossapito
ja huolto

020 781 4205

Vaihde
020 781 4200

Tarkemmat yhteystiedot »