LSK

LSK Yhtiöt: teollisuus- ja talotekniikan osaamista

LSK Yhtiöt muodostuu seitsemästä yrityksestä: LSK Group Oy, LSK Electrics Oy, LSK Technology Oy, LSK Service Oy, LSK Talotekniikka Oy, Lahden LVI-Expertti Oy ja LSK Pneumatics Oy. LSK Yhtiöt jakautuu ydinliiketoiminnoiltaan kahteen osaan: teollisuus- ja talotekniikkaan.

Talotekniikka tuntee kiinteistöjen tarpeet. Talotekniikan ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat kaikkien tarvitsemien LVIAS-asennusten lisäksi turvallisuuteen ja viestintään liittyvät erikoisjärjestelmät. 

Teollisuustekniikan ammattilaiset tuntevat teollisuuden kohteiden vaativat tarpeet. Asiantuntijamme myyvät teollisuuden tarvitsemat erikoistuotteet, suunnittelevat ja toteuttavat teollisuusautomaation järjestelmät turvakysymykset huomioiden ja hoitavat kunnossapidon.
Teollisuuden puolella tarvitaan myös taloteknistä osaamista, joka huomioi ja tunnistaa prosessien vaatimukset. 

 

LSK haluaa olla pitkäaikainen kumppani

Yhteistyö on tärkeää: kun palvelut tulevat saman katon alta, projektin eri osat hoituvat sujuvasti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Tavoitteenamme on olla asiakkaan mukana koko kiinteistön tai teollisuuden prosessin elinkaaren ajan. 

LSK Yhtiöt jatkaa vuonna 1930 perustetun perinteikkään perheyrityksen kulkua. Mittava yrityshistoria ja laaja-alainen, kannattava liiketoiminta ovat tekijöitä, jotka herättävät asiakkaiden luottamuksen. Motivoiva ja sitouttava henkilöstöpolitiikka takaa tyytyväisen henkilökunnan, joka on mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja haluaa toimia asiakaslähtöisesti laatuun ja palveluun panostaen.

LSK:n molempia pääsektoreita on jatkossakin tarkoitus jalostaa ja kehittää pitkäjänteisesti. Pidämme kehityksen kvartaalina myös neljännesvuosisataa. 

 

LSK Yhtiöissä työskentelee n. 260 teknisten alojen ammattilaista. Yhteenlaskettu liikevaihto on 45 MEur.